TOUR VIRTUAL EOI SANT CUGAT PORTES OBERTES

ESCOLES OFICIALS IDIOMES

PREINSCRIPCIÓ I MATRICULACIÓ NOUS ALUMNES SETEMBRE 2021

 

 

PREINSCRIPCIÓ I MATRICULACIÓ NOUS ALUMNES CURS 2021-2022 

 

Tota la informació sobre la preinscripció matriculació del curs 2021-2022

 

la trobareu aquí

 

AVÍS IMPORTANT! 

 

Els grups a les Escoles Oficials d’Idiomes NO són considerats grups estables i, per tant, segons les indicacions que tenim actualment del Departament d’Educació i el Departament de Salut (Pla d’actuació per al curs 2021-2022 per a centres educatius en el marc de la pandèmia) cal per a aquests grups, mantenir els 1,5m de distància social. A les aules del nostre centre amb aquestes condicions hi caben 20 persones.

 

És per això que actualment amb les instruccions vigents preveiem un inici de curs 2021-2022 similar a l’actual, on els grups  s’imparteixin en modalitat híbrida. Això significa que la meitat del grup assistirà a classe un dia a la setmana (p.e dimarts) i l’altra meitat del grup l’altre dia (p.e dijous).

 

La resta de continguts es posaran a disposició de l’alumnat a través de l’aula virtual (Moodle) i l’alumnat els treballarà de forma autònoma i asincrònica a casa. No serà fins a finals de setembre que es podrà determinar quins grups hauran d’impartir-se en la modalitat híbrida.

 

L’Escola Oficial d'Idiomes Sant Cugat adaptarà aquestes mesures en funció de les instruccions que vagi rebent per part del Departament d’Educació i/o del Departament de Salut.

 

Aquestes mesures estan reflectides al nostre Pla d'Organització per al curs 21-22 (que publicarem properament).

          

Moodle

Calendari Escolar

FAQs

Centros Net

  Facebook