TOUR VIRTUAL EOI SANT CUGAT PORTES OBERTES

ESCOLES OFICIALS IDIOMES

Avís important.

 

 

Els grups a les Escoles Oficials d’Idiomes NO són considerats grups estables i, per tant, segons les indicacions que tenim actualment del Departament d’Educació i el Departament de Salut (Pla d’actuació per al curs 2021-2022 per a centres educatius en el marc de la pandèmia) cal per a aquests grups, mantenir els 1,5m de distància social.

 

És per això que actualment amb les instruccions vigents preveiem que l'inici de curs 2021-2022 podria ser similar a l’actual, on els grups s’impartirien en modalitat híbrida. Això significaria que la meitat del grup assistiria a classe un dia a la setmana (p.e dimarts) i l’altra meitat del grup l’altre dia (p.e dijous).

 

La resta de continguts es posen a disposició de l’alumnat a través de l’aula virtual (Moodle) i l’alumnat els treballa de forma autònoma i asincrònica a casa. No seria fins al mes de setembre que es podria determinar si els grups haurien d’impartir-se en la modalitat híbrida.

 

L’Escola Oficial d'Idiomes Sant Cugat adaptaria aquestes mesures en funció de l'evolució de la pandèmia i de les instruccions que vagi rebent per part del Departament d’Educació i/o del Departament de Salut.

 

 

          

Moodle

Calendari Escolar

FAQs

Centros Net

  Facebook