DEFENSEM L'ENSENYAMENT PÚBLIC D'IDIOMES

ESCOLES OFICIALS IDIOMES

PERMANÈNCIA EN ELS ESTUDIS

 

 

 

En cadascun dels nivells bàsic, intermedi B1, intermedi B2 i avançat C1, l’alumne o alumna té dret a romandre matriculat en el règim d’ensenyament oficial durant un màxim de cursos acadèmics equivalents al doble dels cursos de què consta el nivell per a l’idioma corresponent.

 

L’alumne o alumna que cursa per tercera vegada el primer curs del nivell bàsic, del nivell intermedi B2 o del nivell avançat C2 (només en el cas d'anglès), i no el supera, no pot  cursar-lo una altra vegada.

 

Per cursar per tercera vegada el primer curs de nivell bàsic, del nivell intermedi B2 o del nivell avançat C2 (només en el cas d'anglès), l'alumne o alumna ho ha de demanar al director de l'escola, que ha de valorar les circumstàncies al·legades per l'alumne o alumna en la seva sol·licitud i el procés d'aprenentatge seguit per l'alumne al llarg dels dos cursos realitzats.

 

L’alumne o alumna que accedeix directament al  segon curs de nivell bàsic o al  segon curs de nivell intermedi B2, el pot cursar un màxim de dues vegades.

 

Dins dels nivells intermedi B1 i avançat C1 l'alumne o alumna té dret a romandre matriculat en el règim d'ensenyament oficial, modalitat presencial, un màxim de dos cursos acadèmics. En casos excepcionals, la direcció de l’escola pot autoritzar la repetició o permanència d'un curs més en règim oficial presencial a l'alumne que ho sol·liciti.

 

En casos excepcionals a valorar per la direcció de l’escola, i sempre que no representi fer el mateix curs per quarta vegada, el director pot autoritzar la repetició o permanència d’un curs més en règim oficial presencial a l’alumne o alumna que ho sol·liciti, quan ja hagi superat el nombre màxim de cursos de permanència autoritzats amb caràcter general per al nivell corresponent. Es pot concedir una única convocatòria addicional per nivell.

 

Per cursar un nivell per tercera vegada caldrà adreçar una sol·licitud al departament d'alumnat del centre a l'adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb justificació documental durant la primera setmana de juliol. La resolució es comunicarà a la persona interessada per correu electrònic i en cas de concedir la convocatòria addicional l'alumne/a es matricularà presencialment a l'escola en la data que indiqui l'escola. La convocatòria addicional, només serà vàlida per al curs següent, i sempre i quan l'alumne o alumna es matriculi a l'EOI de Sant Cugat. Aquesta convocatòria addicional només es concedeix en casos extraordinaris degudament justificats.