TOUR VIRTUAL EOI SANT CUGAT PORTES OBERTES

ESCOLES OFICIALS IDIOMES

PREINSCRIPCIÓ I MATRICULACIÓ NOUS ALUMNES CURS 2021-2022 (de 1r a C1).

Preinscripció telemàticadel 31 d'agost al 3 de setembre.

 

Tota la informació que necessiteu  la teniu en aquest document PDF (dates i passos a seguir, enllaç a l'aplicatiu de preinscripció telemàtica, enllaços a la documentació que cal lliurar al centre, etc.). És important que llegiu aquest document => Preinscripció i matriculació de nous alumnes curs 2021-2022

 

 

Test de nivell d'anglès en línia. Més informació aquí.

 

 

Test de nivell d'alemany. Més informació aquí.

 

 

També podeu consultar la  informació  a la pàgina web oficial del Departament d'Educació.

 

 

Si vols saber més sobre les Escoles Oficials d'Idiomes clica AQUÍ.

 

 

Horaris i grups d'anglès

 

 

Horaris i grups d'alemany

 

 

Calendari escolar curs 2021-2022.

 

 

Preus de matrícula.

 

AVÍS IMPORTANT! 

 

 

Els grups a les Escoles Oficials d’Idiomes NO són considerats grups estables i, per tant, segons les indicacions que tenim actualment del Departament d’Educació i el Departament de Salut (Pla d’actuació per al curs 2021-2022 per a centres educatius en el marc de la pandèmia) cal per a aquests grups, mantenir els 1,5m de distància social.

 

És per això que actualment amb les instruccions vigents preveiem que l'inici de curs 2021-2022 podria ser similar a l’actual, on els grups s’impartirien en modalitat híbrida. Això significaria que la meitat del grup assistiria a classe un dia a la setmana (p.e dimarts) i l’altra meitat del grup l’altre dia (p.e dijous).

 

La resta de continguts es posen a disposició de l’alumnat a través de l’aula virtual (Moodle) i l’alumnat els treballa de forma autònoma i asincrònica a casa. No seria fins al mes de setembre que es podria determinar si els grups haurien d’impartir-se en la modalitat híbrida.

 

L’Escola Oficial d'Idiomes Sant Cugat adaptaria aquestes mesures en funció de l'evolució de la pandèmia i de les instruccions que vagi rebent per part del Departament d’Educació i/o del Departament de Salut.